Yusuf Dikeç'in annesine büyük saygısızlık!

Dünya kamuoyunda ikona dönüşen Yusuf Dikeç, annesiyle çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Dikeç'in annesi hakkında yapılan çirkin yorumlar tepki çekti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 15:12
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 16:55
Yusuf Dikeç'in annesine büyük saygısızlık!
Hakan Öksüz Editör

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan ve yaptığı sıra dışı atış stiliyle dikkatleri üzerine çeken milli sporcu Yusuf Dikeç, sosyal medyada da adından sıkça söz ettiriyor. 


Eli cebinde yaptığı atışla uluslararası alanda ilgi çeken Dikeç, 4 Ağustos'ta açtığı resmi X (eski adıyla Twitter) hesabıyla da gündemde kalmaya devam ediyor.

Dikeç'in annesiyle paylaşımına çirkin tepkiler

Milli sporcu, sosyal medya hesabından annesiyle olan bir fotoğrafını "My Most Precious...." (Türkçe: En değerlim) notuyla paylaştı. Bu paylaşım, Dikeç'in hayranları tarafından büyük ilgi görse de bazı kullanıcıların çirkin yorumlarına da maruz kaldı. 


Başörtüsü nedeniyle rahatsızlığını dile getiren bir kullanıcı, "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" şeklinde yorum yaptı. Bunun yanı sıra, "sil şunu", "Avrupa'ya küçük düştük" gibi yorumlar da dikkat çekti.


Yusuf Dikeç'e destek verenler çoğunluktaydı 

Dikeç’in paylaşımına gelen bu tür yorumlar, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Pek çok kullanıcı, bu çirkin ve saygısız yorumlara karşı çıkarak Yusuf Dikeç'e destek verdi. Eleştirilerin gereksiz ve haksız olduğunu savunan kullanıcılar, sporcunun ailesine yönelik bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu belirtti.


Olimpiyat madalyalı Yusuf Dikeç dünya gündeminde 

Yusuf Dikeç'in hem spor alanındaki başarıları hem de sosyal medyadaki paylaşımları, Türkiye'de ve dünyada geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. Başarılı sporcunun ailesine olan sevgisini paylaşması, birçok kişi tarafından takdirle karşılanırken, gelen olumsuz tepkiler ise toplumsal hassasiyetler konusunda bir kez daha tartışma başlattı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa