Beşiktaş'ta sakatlık şoku: 6 ila 8 ay yok!

Necip Uysal'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Sakatlanan 33 yaşındaki oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı da belli oldu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 15:47
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 16:20
Beşiktaş'ta sakatlık şoku: 6 ila 8 ay yok!
Hakan Öksüz Editör

Sezona Galatasaray'ı 5-0 yendiği Süper Kupa zaferiyle başlayan Beşiktaş, yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ile Süper Lig'de çıktığı iki maçı da kazandı. Peş peşe aldığı galibiyetlerle taraftarının moralini yükselten Kara Kartal'dan bu kez kötü haber geldi. 


Sol dizinden sakatlandı

33 yaşındaki Necip Uysal'ın sol dizinden sakatlandığı duyuruldu. Milli oyuncunun dizinde rotasyonel yaralanma oluştuğu kaydedildi. Beşiktaş, Necip Uysal'ın sakatlığı ile ilgili açıklamada bulundu:


Dönüşü 6 ila 8 ay sürebilir

Sakatlık sonrası Necip Uysal'ın sahalara dönüş tarihi merak edilmeye başlandı. Edinilen bilgilere göre 33 yaşındaki oyuncu, 6 ila 8 ay boyunca takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.


Necip Uysal'ın Beşiktaş kariyeri

Siyah-beyazlı formayla şimdiye kadar 461 kez yeşil sahaya çıkan 6 kez rakip fileleri sarstı. Takımına 18 asist katkısı veren Necip, Beşiktaş ile 6 kez kupa kaldırdı. Kara Kartal ile ligde 3 şampiyonluk elde eden Necip uysal, 3 kez de Türkiye Kupası kazandı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa