Trabzonspor-St. Gallen maçının biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Konferans Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Trabzonspor, perşembe günü St. Gallen’i ağırlayacak. Maçın biletlerinin ne zaman satışa sunulacağı belli oldu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 17:03
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 17:20
Trabzonspor-St. Gallen maçının biletleri ne zaman satışa çıkacak?
Hakan Öksüz Editör

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi St. Gallen’i konuk ediyor. 29 Ağustos Perşembe günü Papara Park’ta oynanacak karşılaşmada, Letonyalı hakem Andris Treimanis düdük çalacak. 


UEFA'nın yaptığı açıklamaya göre, saat 20.00'de başlayacak maçta Treimanis'e aynı ülkeden Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasennikovs yardımcı olacak. Dördüncü hakem olarak Aleksandrs Golubevs görev yapacakken, VAR odasında ise Kristaps Ratnieks ve Sergejs Vasjkovs yer alacak.

Biletler satışa çıkıyor

Trabzonspor’un, St. Gallen ile oynayacağı bu önemli karşılaşmanın biletleri, yarın saat 11.00’den itibaren satışa sunulacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bilet fiyatları 350 ile 4 bin 500 lira arasında değişen fiyatlarla taraftarların erişimine açılacak.


Trabzonspor'da tur hesapları

İlk maçta İsviçre'de golsüz bir beraberlik elde eden Trabzonspor, rövanşta galibiyet peşinde. Bordo-mavililer, 1-0, 2-1, 2-0, 3-1 gibi her türlü galibiyette UEFA Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanacak. 

Karşılaşmanın normal süresinin beraberlikle sona ermesi durumunda, 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Eşitlik yine bozulmazsa tur atlayacak takımı penaltı atışları belirleyecek.


Gözler bu isimlerde

Trabzonspor'da Enis Destan, Orsic, Visca ve Bardhi gibi önemli oyuncuların rövanş öncesi performansları merakla bekleniyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de ligde başarıyı hedefleyen bordo-mavililer, bu kritik mücadelede taraftarının da desteğiyle galip gelmeyi planlıyor.

Maç hangi kanalda?

Trabzonspor ile St. Gallen arasında oynanacak olan rövanş maçının yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı. Maç 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'da Papara Park’ta oynanacak. Trabzonspor, St. Gallen’i mağlup ederek UEFA Konferans Ligi'ne katılmayı hedefliyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa