Tuncay Özkan'dan Erdoğan'a argo sözler! "Seni gidi züppe seni"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP yöneticilerini "gösteriş müptelası elitistler" demesine karşın Tuncay Özkan'dan argo bir tepki geldi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 18:43
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 19:11
Tuncay Özkan'dan Erdoğan'a argo sözler! ''Seni gidi züppe seni''
Kübra Şenal Editör

Ahlat'taki Malazgirt Zaferi'ni anma etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada CHP'li yöneticilere yüklendi. 


Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında yaşanan kavgaya da değinen Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ı konuşmalarıyla çileden çıkaran Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ı "provokatör" olarak nitelendirdi.


Erdoğan, "Gazi Meclis’in adabına yakışmayacak şekilde provokatörlük yapan bir marjinale kimlerin kol kanat gerdiğini hep birlikte takip ettik" diyerek sözü CHP'li yöneticilere getirdi.


"Gösteriş müptelası elitistler"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milyonlara söz verdikleri halde seçimden son vaatlerini yerine getirmeyen muhalefet için "Halkçılık maskesinin arkasından Avrupa başkentlerinde halkın paralarıyla keyif çatan gösteriş müptelası bir elitizm çıktı" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, buna karşın sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı için "züppe" ifadelerini kullandı.


"Seni gidi züppe seni!"

Özkan, resmi X hesabından 'argo' bir üslupla erken seçim çağrısı yaparak Erdoğan'a "Hodri meydan" dedi.


Tuncay Özkan, şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa