Mustafa Destici Ahlat’ta Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı

Malazgit Zareferi’nin 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat’ta düzenlenen etkinlikte Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında yer aldı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 20:02
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 20:14
Mustafa Destici Ahlat’ta Malazgirt Zaferi kutlamalarına katıldı
Kübra Şenal Editör

Malazgirt Zaferi’nin 953. yılı kutlamaları bugün Bitlis’in Ahlat ilçesinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerle birlikte yapıldı. Etkinliğe başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cevdet Yılmaz, bakanlar, genel başkan yardımcılarının yanı sıra MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de programa katılım sağladı.


Öte yandan etkinlikte bölge illerin valileri de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici ve bakanlar, programın ardından etkinlik alanında kurulan Han Otağı’na geçti.


Cumhurbaşkanının resmi X hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Mustafa Destici’nin de bulunduğu ‘Ahlat kareleri’ şu not ile paylaşıldı.

“Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan Cumhurbaşkanımız @RTErdoganUNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’nde yer alan ve dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı olma özelliğini taşıyan Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti.”


BBP lideri Mustafa Destici de BBP Haber Merkezi’nin konuya ilişkin paylaşımını alıntılayarak Ahlat’ta çekilen fotoğraflara X hesabında yer verdi.


Kamu Özel Sektör Yatırımları Toplu Açılış töreni

Öte yandan BBP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bitlis’teki Kamu Özel Sektör Yatırımları Toplu Açılış Törenine katıldı.


Toplu açılış töreninde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın dualarının ardından Genel Başkan Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile açılış kurdelesini kesti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa