Bakan Işıkhan'dan Özkan'a tepki: İsrailli bakan ile aynı çirkin dil

CHP'li Tuncay Özkan'ın Erdoğan'a yönelik hakaretine Bakan Vedat Işıkhan'dan da sert tepki geldi. Işıkhan "İsrailli bakan ile aynı çirkin dil" dedi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 00:40
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 00:40
Bakan Işıkhan'dan Özkan'a tepki: İsrailli bakan ile aynı çirkin dil
Kübra Şenal Editör

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikleri ifadelerine sosyal medya üzerinden 'üslubunu İsrailli bakana benzeterek' sert bir tepki gösterdi.


Bakan Işıkhan, yaptığı paylaşımda, Özkan'ın sözlerini ahlak dışı bulduğunu söyleyerek "Şiddetle kınıyorum" dedi.

"İsrailli bakanla aynı çirkin dil"

Işıkhan, paylaşımında, "Geçmişi karanlık izlerle dolu, katliamcı İsrail'in sözde Bakanı ile aynı çirkin dili paylaşan, adını bile anmak istemediğimiz bir CHP milletvekilinin Sayın Cumhurbaşkanı'mıza yönelik ahlak ve haysiyetten yoksun sözlerini şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.


"Kimin kiminle aynı safta olduğu gün gibi ortada"

Bakan Işıkhan, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

"Kimin kiminle aynı safta olduğu gün gibi açık ortada. Bir tarafta ülkesi için durmaksızın mücadele eden milletin adamı Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta Türkiye'nin faydasına olan her şeye karşı olan zihniyetin kırıntısı."


Tuncay Özkan'a siyasilerden tepki

Efkan Ala: "Bu sefil terbiyesizliğine ve müptezel kokuşmuşluğun gereğini yapmalıdır."

Fahrettin Altun: "Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik her türden hakaretin ve kötülüğün bedeli gerek hukuk önünde gerekse de siyaseten elbette ödetilir. Bu ahlaksızca yaklaşımı kınıyor, söz konusu vesayet artığı şahsın çirkin ifadelerini kendisine aynen iade ediyoruz."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa