Fenerbahçe'den hakem ve VAR açıklaması

Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'a karşı aldığı galibiyetin ardından hakem ve VAR ile ilgili açıklama yaptı...

SD
Samet Dirican Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 06:55
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 06:55
Fenerbahçe'den hakem ve VAR açıklaması
SD
Samet Dirican Editör

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 yenmesine rağmen, maçın hakem yönetimi ve VAR kararlarına ilişkin endişelerini dile getirdi.

Sarı-lacivertli kulüp, maçın ardından yaptığı "DİKKAT ÇEKİYORUZ" başlıklı yazılı açıklamada, "Takımımızın farklı galibiyetine rağmen maçın ilk yarısında verilen 'anlaşılması zor' sarı kartlar ve verilmeyen iki penaltı kararı, hakem ve VAR yönetimine dair endişelerimizi artırmıştır. Bu tür yaklaşımların devam etmemesi, tek talep ve beklentimizdir," ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, Fenerbahçe yönetimi ayrıca Rizespor'a misafirperverliği için ve Rize Emniyetine süreçleri sorunsuz bir şekilde yönettikleri için teşekkür etti. Deplasman tribününde takımı destekleyen taraftarlara da özel bir teşekkür iletilerek, bu uzun ve zorlu maratonda taraftar desteğinin vazgeçilmez olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili yetkilileri, hakem yönetimindeki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için acilen harekete geçmeye davet etti.

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa