Eniştesinin husumetlisi tarafından öldürüldü

Zonguldak Ereğli'de yaşanan olayda 20 yaşındaki bir genç yine 20'li yaşlarda olan ve tartıştığı eniştesinin husumetlisi tarafından öldürüldü...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 08:50
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 08:50
Eniştesinin husumetlisi tarafından öldürüldü
DHA
Kaynak DHA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Bağlık Mahallesi Cevher Dudayev Sokak'ta gece saatlerinde yaşanan bir tartışma, kanlı bir şekilde sonuçlandı. Abdullah Öztürk (20), eniştesinin husumetlisi olan Kayra Ferman Demirtürk (20) tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, Abdullah Öztürk'ün eniştesi tarafından husumetlisiyle karşılaşması üzerine olay yerine çağrılmasıyla başladı. Öztürk, eniştesinin husumetlisi Kayra Ferman Demirtürk ile tartışmaya başladı ve bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Demirtürk, yanındaki bıçağı çekip Öztürk'e savurdu. Bıçak, Öztürk'ün kalbine isabet etti ve Öztürk kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öztürk, hemen özel bir hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Motokurye olarak çalıştığı öğrenilen Abdullah Öztürk'ün cansız bedeni, otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kayra Ferman Demirtürk ise olayın ardından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis, yaşanan cinayetle ilgili olarak inceleme başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa