Uraz Kaygılaroğlu, Taş Kağıt Makas dizisinde...

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas'ın yeni sezonunda 4 bölüm konuk oyuncu olarak yer alacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 09:07
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 09:59
Uraz Kaygılaroğlu, Taş Kağıt Makas dizisinde...
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Taş Kağıt Makas dizisi çarşamba akşamları ekrana geliyor.

Kanal D'de ekrana gelen, başrolünde  Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük'ün yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Çok sayıda hayran kitlesi elde eden ve sahneleriyle oldukça konuşulan dizi, ikinci sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Eylül ayında ekrana gelecek olan ve yeni sezon hazırlığı başlayan dizi izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 

İkinci sezonda fırtınalar estirecek olan Taş Kağıt Makas dizisine yeni isimler dahil oluyor. 

Marko ve Ayhan geliyor  

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Sakla Beni dizisinde rol alan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, dizinin kadrosuna katıldı. 

4 bölüm dizide konuk oyuncu olarak yer alacak olan Kaygılaroğlu, yeraltı dünyasının kilit ismi Marko karakterini canlandıracak. 

Diziye, Kardeşlerim dizisiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Berk Bakioğlu, dizinin kadrosuna katıldı. Oyuncu, savcı Arhan karakterine hayat verecek. 

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda  Yusuf Pirhasan oturuyor. Diziyi Uğraş Güneş kaleme alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa