Trabzonspor golcüsünü arıyor: Avcı'nın listesinde 2 isim var

Trabzonspor, santrafor transferini 2 Eylül'e kadar bitirmek istiyor. İşte bordo-mavililerin listesindeki iki isim...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 09:40
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 10:12
Trabzonspor golcüsünü arıyor: Avcı'nın listesinde 2 isim var
Hakan Öksüz Editör

Sezona Avrupa Ligi 2. eleme turunda Ruzomberok'u eleyerek başlayan Trabzonspor, 3. eleme turunda iki maçta da yenildiği Rapid Wien'e elendi. Ligde sezonun ilk maçında Sivasspor ile 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, Avrupa Konferans Ligi play-off turu mücadelesinde St. Gallen deplasmanından golsüz eşitlikle döndü.

Listede 2 isim var

Gol yollarında sıkıntı çeken Karadeniz temsilcisi, yeni sezonda ligde ve Avrupa'da sıkıntı yaşamamak için santrafor transferi yapmak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın yönetime verdiği listede Paul Onuachu ile Wout Weghorst var.

Trabzonspor yönetimi, UEFA'ya 2 Eylül'de bildirilecek listeye bu oyunculardan birini yetiştirmek istiyor. 

Onuachu'nun kalbi Trabzon'da kaldı

Geçen sezon İngiliz ekibi Southampton'tan kiralanan ve attığı gollerle taraftarların kalbini kazanan Onuachu'nun Trabzonspor'a gelmek istediği belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre Nijeryalı oyuncu ve menajeri, maddi pürüzlerin çözülmesini bekliyor.

Wout Weghorst Türkiye'ye döner mi?

Trabzonspor'un transfer listesindeki diğer ismin, bir dönem Beşiktaş'ta top koşturduktan sonra Manchester United'a giden Hollandalı Wout Weghorst olduğu kaydedildi. 

İngiliz ekibi Burnley'de top koşturan oyuncu, takımında ayrılacak. İngiliz kulübü, Trabzonspor'un ilettiği ilk teklifi geri çevirdi. Bordo-mavili yönetimin, santrafor transferini önümüzdeki günlerde sonuçlandırması bekleniyor.

Konferans Ligi'nde kader maçı

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi St. Gallen’i konuk edecek. 29 Ağustos Perşembe günü Papara Park’ta saat 20.00'de oynanacak karşılaşmada, Letonyalı hakem Andris Treimanis düdük çalacak. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa