3 Eylül'de başlayacak olan “Bir Gece Masalı”ından yeni afiş!

3 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak olan ve merakla beklenen Bir Gece Masalı dizisinden yeni bir afiş yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 11:43
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 12:01
3 Eylül'de başlayacak olan “Bir Gece Masalı”ından yeni afiş!
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı, Pamukkale'den İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesini anlatan "Bir Gece Masalı" için geri sayım başladı.

Tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan, oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, ATV'de ekrana gelecek. 

İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen, izleyici karşısına çıkmak için gün sayan dizinin yayın tarihi geçtiğimiz günlerde belli oldu. 

Komiser Mahir'in (Burak Deniz) ve Yörük kızı Canfeza'nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) imkansızlarla dolu aşk hikayesi, 3 Eylül Salı akşamı, ekran yolculuğuna başlayacak. 

Bir afiş daha 

Sezonun iddialı yapımları arasına adını yazdırmaya hazırlanan diziden bir afiş daha yayınlandı. 

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı afiş beğeni topladı. 

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda, Yıldız Kültür, Kerem Aslanoğlu, Gürkan Uygun, Nazan Diper, Kenan Bal, Emel Çölgeçen, Mesut Akusta, Ecem Çalhan, İrem Altuğ, Rüçhan Çalışkur, Eren Vurdem ve Özlem Türkad yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa