Davinson Sanchez, Young Boys maçında sahaya çıkacak mı?

Galatasaray'ın Young Boys ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'den haber geldi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 13:26
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 13:55
Davinson Sanchez, Young Boys maçında sahaya çıkacak mı?
Hakan Öksüz Editör

Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında deplasmanda Young Boys'a 3-2 yenilen Galatasaray, grup aşamasına adını yazdırmak için yarın sahaya çıkacak. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, taraftarı önünde İsviçre temsilcisini yenerek Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmak istiyor.

Galatasaray-Young Boys maçı saat kaçta?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesi için iki farklı galibiyet elde etmesi gerekiyor. Mücadeleyi Norveç Futbol Federasyonu'ndan hakem Espen Eskas yönetecek, ona Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin yardımcı olacak. 

RAMS Park'taki kritik mücadelede başlama düdüğü 27 Ağustos Salı günü saat 22:00'de çalacak. Kritik mücadele, TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. 

Tur atlamak için Galatasaray'a gereken skorlar

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için Young Boys'u en az iki farkla mağlup etmek zorunda. 2-0, 3-1 veya 4-2 gibi iki farklı galibiyetler Galatasaray'ı bir üst tura taşıyacak.

Galatasaray'daki cezalı ve sakatlar

Young Boys maçı öncesi Galatasaray'da cezalı ve sakatların durumu merak ediliyor. Sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakcı, kırmızı kart cezası nedeniyle sahadaki yerini alamayacak. 

Hatayspor mücadelesinde sakatlık geçiren Davinson Sanchez'in Young Boys maçına yetiştirilmesi için yoğun mücadele verildi. Teknik direktör Okan Buruk'un, Sanchez'i riske etmeyeceği kaydedildi.

Muslera'nın durumu merak ediliyor

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın ise salı günü oynanacak maçta görev yapabileceği ifade edildi. Muslera, son zamanlardaki düşük formu nedeniyle eleştiri oklarına hedef olmuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa