Bülent Arınç'tan Tuncay Özkan paylaşımı!

22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden CHP'li Tuncay Özkan'ın sözlerini kabul etmediğini ve kınadığını söyledi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 13:56
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 17:16
Bülent Arınç'tan Tuncay Özkan paylaşımı!
Ecem Çetin Editör

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti. 

Tuncay Özkan, "Seni gidi züppe seni! Seni sarayın züppesi seni! Erken seçim istiyoruz. Hodri meydan!" ifadelerini kullandı. 

Özkan'ın yaptığı paylaşıma siyasetçilerden, bakanlardan ve AK Partililerden tepkiler yağdı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hakaret içerikli paylaşım yapan CHP'li Tuncay Özkan'a tazminat davası açtığı öğrenildi. 

Özkan'a tepkiler sürerken, Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

"Üslup her şeydir!" diyerek sözlerine başlayan Bülent Arınç, siyasetin ahlâk çizgisinin hep belli bir seviyede kalmasına ve siyasetçinin birbirinin hukukuna sahip çıkmasına inanan biri olarak Tuncay Özkan’ın sözlerini kabul edilemez, ahlâk ve edep dışı bulduğunu ifade etti. Arınç, Özkan'ın uslübunu kınadığını söyledi. 

Bülent Arınç siyasetin böyle bir dile, milletin de bu üslupla inşa edilecek bir muhalafere ihtiyacı olmadığını ifade etti. 

Arınç, milletin oyları ile seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarf edilen sözlerin yargılanmasını milletin vicdanına bıraktığını ifade etti. 

Tuncay Özkan'a sert ifadeler kullanan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’la ilgili de bir paylaşım yapan Bülent Arınç, şunları söyledi; 

 


Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Ceren 3 hafta önce Sokaklarda kopekler yuzunden özellikle geceleri güvenle yürüyemiyoruz,camiye gidemiyoruz ,işimize giderken korkuyoruz,yolumuzu değiştiriyoruz,çocuklar ve yaşlılar saldırılar ile parçalanıyor...SALGIN hastalıklar kopek dışkısı ile daha kolay yayılıyor.. Sokak köpekleri toplanmali ve itlaf edilmeli.milyonlarca vahşi hayvanın benim vergimle ömür boyu beslenmesini istemiyorum..biz düzgün beslenemiyoruz..bir de köpek mi bakacağız?
Sonraki Sayfa