Sebze halindeki 'yer' kavgası: 2 kardeşi öldüren zanlı yakalandı

Ankara Yenimahalle'deki sebze halinde yaşanan silahlı “yer” kavgasında 2 kardeş öldürülmüştü. Görüntüleri ortaya çıkan cinayetin zanlısı da yakalandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 14:13
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 15:05
Sebze halindeki 'yer' kavgası: 2 kardeşi öldüren zanlı yakalandı
DHA
Kaynak DHA

Ankara'da sebze halinde çıkan kavgada cinayet

Ankara'da sebze halinde 'yer' kavgası nedeniyle çıkan tartışmada Gürhan Koçyiğit (46) ve Ömer Koçyiğit (43) kardeşleri öldüren eski müzisyen Fırat Kaba, polis tarafından yakalandı.

Kavga, sebze halinde yaşandı

Olay, dün akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesinde bulunan Ankara Toptancı Hali'nde meydana geldi. Sebze meyve ticareti yapan ve mal almak için hale gelen Fırat Kaba, burada Koçyiğit ailesi ile araç park yeri yüzünden tartışma yaşadı. Yaşanan gerginlik sonucu Kaba, üzerinde taşıdığı tabancayla ateş açtı.

Koçyiğit kardeşler vuruldu

Açılan ateş sonucu, Gürhan ve kardeşi Ömer Koçyiğit vuruldu. Ayrıca, olay sırasında akrabaları Fevzi Miraç K. ve Ali B. de yaralandı. Fırat Kaba olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak Gürhan ve Ömer Koçyiğit kardeşler, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Fırat Kaba gece saatlerinde yakalandı

Olayın ardından kaçan Fırat Kaba, gece saatlerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Cinayet anı, haldeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Fırat Kaba'nın eski müzisyen olduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri önlem aldılar

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan sebze halinde yaşanan silahlı “yer” kavgası sonrası polis ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı.

Gürhan Koçyiğit (sağda) ve kardeşi Ömer Koçyiğit (solda)

Fırat Kaba

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa