Ankara'da 3 kişiyi öldüren şahıs yakalandı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 3 kişinin öldüğü silahlı saldırıyı gerçekleştiren Mecnun Ekinci yakalandı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 14:32
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 15:46
Ankara'da 3 kişiyi öldüren şahıs yakalandı
Hakan Öksüz Editör

Başkentte önceki günlerde 3 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan Mecnun Ekinci (42), kıskıvrak yakalandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katliam yapan Mecnun Ekinci'yi saklandığı adreste yakalandı. Zanlının kullandığı cinayet silahı da ele geçirildi. Ekinci'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Başkentte katliam

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, üç gün önce komşular arasında başlayan tartışma, bugün silahlı bir kavgaya dönüştü. Mecnun Ekinci adlı kişi, tabancayla ateş açarak 4 kişiyi vurdu. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı. Şüpheli, olay yerinden kaçtı.

Tartışma büyüdü, silahına sarıldı

Korkunç olay, Yayla Mahallesi 1422'nci Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, üç gün önce aralarında tartışma çıkan komşular, gece saatlerinde yeniden kavga etmeye başladı. Mecnun Ekinci, bu sırada komşuları Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı, Şengül Zurnacı ve Mustafa Öztürk'e tabancayla ateş açarak kaçtı.

3 kişi can verdi, Şengül Zurnacı yaralandı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı ve Mustafa Öztürk'ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Şengül Zurnacı ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

30 dakika arayla aynı bakkaldan alışveriş yapmışlar

Murat Zurnacı ile katili Mecnun Ekinci'nin 30 dakika arayla aynı bakkaldan alışveriş yaptığı belirlendi. Bakkal Kazım Özet, olaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa