Bolu'da dehşet! Oğluyla kavga eden çocuğu aracıyla ezdi

Gerede ilçesinde bir kadın, oğlunun daha önce kavga ettiği S.E isimli çocuğu aracının altında ezdi. Çocuk ölümden dönerken anneye ev hapsi verildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 16:56
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 17:08
Bolu'da dehşet! Oğluyla kavga eden çocuğu aracıyla ezdi
DHA
Kaynak DHA

Bolu'nun Gerede ilçesinde G.M.U. isimli bir kadın, oğlunun kavga ettiği 12 yaşındaki S.E.Y.'ye duyduğu öfkeyle çocuk katili oluyordu. Bisikletin üzerinde olan çocuk bir anda kendini aracın altına buldu. Yaralanan çocuk hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Küçük çocuğu otomobiliyle ezdi

Olay, 11 Ağustos'ta Gerede ilçesine bağlı Kitirler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, G.M.U. adlı kadın, daha önce oğluyla kavga eden S.E.Y.'yi başka bir arkadaşıyla birlikte bisiklet sürerken gördü. Kadın, otomobilini iki çocuğun üzerine sürerek S.E.Y.'ye çarptı ve çocuğun üzerinden geçti. Diğer çocuk ise son anda otomobilin altında kalmaktan kurtuldu. Çarpmanın ardından G.M.U. ve diğer çocuk tarafından, S.E.Y. aracın altından çıkarıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, S.E.Y.'nin vücudunda kırıklar olduğu ve hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildiği öğrenildi.

Anneye ev hapsi

Olayın ardından gözaltına alınan G.M.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından ev hapsi cezasına çarptırıldı. Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa