Adam, karısına çarpan motokuryeye saldırdı!

İzmir Buca'da ailesiyle yolun karşısına geçmek isteyen kadına hızla gelen motokurye çarptı. Öfkelenen koca ise motokuryeye saldırdı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 16:57
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 17:21
Adam, karısına çarpan motokuryeye saldırdı!
DHA
Kaynak DHA

İzmir ilinin Buca ilçesinde kocası ve çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına motosiklet çarptı. Kadının, çocuğunu çekerek son anda kurtardığı anlar, kazayı yapan motosikletin arkasından gelmekte olan bir başka motosikletlinin kask kamerasına yansıdı. Kazanın ardından kadının kocası, durağan haldeki trafikte araçların arasından hızla seyreden motosikletli kuryeye saldırdı.

Menderes Caddesi'nde kaza meydana geldi

Trafik kazası, önceki gün saat 22.30 sıralarında Menderes Caddesi'nde gerçekleşti. Eşi ve çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan kadına, bir kuryenin kullandığı motosiklet çarptı. Kadın, çocuğunu çekerek son anda kazadan kurtarırken, kendisi ve motosiklet sürücüsü yere düştü. Olayın hemen ardından kadının eşi, kuryeye saldırdı. Çevredeki vatandaşlar araya girerek tarafları ayırdı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

'Şiddet asla çözüm değil'

Olay anında kaza yerinde bulunan ve kendisi de kurye olan Yunus Ceylan, kaza anını kask kamerasıyla kaydettiğini ifade etti. Ceylan, olayın korkunç olduğunu belirterek, kazanın gözlerinin önünde gerçekleştiğini söyledi. 

Kuryenin çarptığı ailenin yaşadığı şoku görünce, adamı sakinleştirmeye çalıştığını belirten Ceylan, "Haklısın, haklısın diyerek adamı yatıştırmaya çalıştım. Şiddet asla çözüm değildir. Kuryeler olarak şiddetin her türlüsüne karşıyız" dedi. Ceylan, bu tür olaylarda çözümün kolluk kuvvetlerine bildirmek olduğunu vurguladı ve birçok kişinin sağına soluna bakmadan yola çıktığını, ardından da kayıtları silmelerini istediklerini ifade etti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa