Oğluyla kavga eden çocuğa otomobiliyle çarptı

Bolu’nun Gerede ilçesinde G.M.U. isimli kadın, oğluyla kavga eden S.E.Y. (12) isimli çocuğa otomobiliyle çarparken o anlar güvenlik kamerasına takıldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 18:00
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 20:09
Oğluyla kavga eden çocuğa otomobiliyle çarptı
DHA
Kaynak DHA

Gerede ilçesinde Kitirler Mahallesi’nde 11 Ağustos’ta öfkeli anne dehşet saçtı.

S.E.Y isimli çocuk daha önce G.M.U. isimli kadının oğluyla kavga etmişti. Ancak olay kapandı zannedilirken çok farklı bir gelişme oldu.

Oğluyla kavga eden çocuğu bisiklet binerken gördü

G.M.U otomobiliyle giderken, oğluyla arasındaki kavga yüzünden öfkeli olduğu S.E.Y. isimli çocuğun başka bir arkadaşıyla bisiklet sürdüğünü gördü.

Bir anda otomobilini 2 çocuğun üzerine süren kızgın anne,  S.E.Y.’ye çarparak arabayla üzerinden geçti. Diğer çocuk ise son anda otomobilin altında kalmaktan kurtulmayı başardı.

Otomobille çocuğa çarptı

G.M.U. diğer çocuğun da yardımıyla araçla ezdiği S.E.Y.’yi otomobilin altından çıkarttı. O dehşet anlarını çevredeki güvenlik kamerası görüntüledi.

Hastaneye götürülen S.E.Y.’nin vücudunda kırıklar olduğu belirlendi. Tedavi altına alınan küçük çocuk hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra  taburcu edildi.

Öfkeli anneye ev hapsi

Polis tarafından gözaltına alınan G.M.U., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  G.M.U.,  çıkarıldığı mahkemece ev hapsiyle cezalandırıldı.

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa