Ümit Özdağ'dan erken seçim mesajı

Partisinin kuruluş yıl dönümünde konuşan Zafer Partisi lideri Özdağ, "erken seçim için çalışmalarımızı daha hızlı şekilde sahaya taşıyacağız" dedi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 19:30
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 19:45
Ümit Özdağ'dan erken seçim mesajı
AA
Kaynak AA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin 3. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla genel merkezde partililere hitap etti. Konuşmasında, son üç yıl içinde verdikleri zorlu mücadeleye dikkat çeken Özdağ, partilerinin Türk milletine ve devletine karşı kurulan işgal girişimlerine ve Türkiye'yi iç çatışmaya sürükleme komplolarına karşı kararlılıkla direndiğini vurguladı.

"Türk Milletine doğru olanları güçlü bir sesle anlattık"

Özdağ, partinin karşılaştığı baskılara ve etkisizleştirme girişimlerine rağmen doğru bildiklerini Türk milletine anlatmaktan geri durmadıklarını belirtti. Özdağ, "Anketlerde, Zafer Partisi'nin sığınmacı ve kaçaklara yönelik politikalarının büyük bir destek aldığını tespit ediyoruz" dedi.

"Atatürk'ün izinden gidiyoruz"

Zafer Partisi'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gittiğini belirten Özdağ, Türkiye Cumhuriyeti'ni milli ve laik bir devlet olarak 21. yüzyılda çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Özdağ, "Atatürk'ün düşmanlarını bağırlarına basanlar gibi davranmıyoruz, biz cumhuriyetin düşmanlarına Atatürk'ten aldığımız feyizle davranıyoruz ve öyle davranmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erken seçim hazırlıkları

Kasım ayında yapılacak kongre için hazırlıkların sürdüğünü belirten Özdağ, ilçe kongrelerinin devam ettiğini ve il kongrelerinin de yakında başlayacağını açıkladı. Bu kongrelerden elde edecekleri güçle büyük kurultayı gerçekleştireceklerini belirten Özdağ, kongre sonrası erken seçim için saha çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Özdağ, konuşmasının ardından yıl dönümü pastasını keserek partililerle birlikte kutlama yaptı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa