MHP İlçe Başkanı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Rize'de MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap iş arkadaşı tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 20:00
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 20:39
MHP İlçe Başkanı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
EK
Esra Koçak Editör

Rize'nin Derepazarı ilçesinde, MHP İlçe Başkanı Şaban Kap, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Tersane Mahallesi'nde meydana geldi.

Tersane çay fabrikasındaki tartışma kanlı bitti

Edinilen bilgilere göre, Bayram K. isimli bir çalışan, dün Tersane Çay Fabrikası'nda iş arkadaşlarıyla tartıştı ve bu tartışma sonrasında fabrika yönetimine şikayet edildi. Bugün şikayetten haberdar olan Bayram K., fabrika çıkışında ATV'si ile ilçe merkezine doğru seyir halindeyken, aynı fabrikada çalışan MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap ile karşılaştı.

Silahlı saldırı sonrası kaçtı

ATV'den inen Bayram K. ile aracından inmeden Şaban Kap arasında bir konuşma yaşandı. Ancak bu sırada Bayram K., belinden çıkardığı tabanca ile Kap'a ateş etmeye başladı. Göğsünden ağır yaralanan Kap, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra ATV ile olay yerinden kaçan Bayram K. için güvenlik güçleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa