Sivas'ta orman yangını... Ekiplerin çalışması devam ediyor...

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde çıkan örtü yangını ormana sıçradı. Yangına ekiplerin ve köylülerin müdahalesi devam ediyor.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 07:25
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 07:25
Sivas'ta orman yangını... Ekiplerin çalışması devam ediyor...
DHA
Kaynak DHA

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde meydana gelen örtü yangını, ormanlık alana sıçradı. Kısa sürede genişleyen yangına ekipler ve köylüler müdahale ediyor.

Yangın, saat 16.00 civarında ilçeye bağlı Yusufoğlan köyünde başladı. Köy yakınlarındaki arazide çıkan örtü yangını, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyerek ormana yayıldı.

Köylülerin ihbarı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü, AFAD ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangına Yusufoğlan köyü ve çevre köylerden gelen köylüler de destek veriyor.

Ekiplerin yangına müdahalesi devam ediyor.

Bir yangın haberi de İstanbul'dan...

Tuzla'da polyester üretimi yapan bir fabrikanın depo kısmında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, ancak depoda bulunan 2 köpek hayatını kaybetti.

Yangın, saat 19.00 civarında Aydınlı Mahallesi, Şeker Sokak'ta bulunan bir polyester üretim tesisinin depo bölümünde henüz bilinmeyen bir sebeple başladı. Depodan yükselen alevleri fark eden çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Ancak yangında depoda bulunan iki köpek yaşamını yitirdi. Yangının kesin çıkış nedeni, yapılacak incelemelerle belirlenecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa