Trabzonspor'da iki ayrılık daha!

Trabzonspor, Rayyan Baniya'yı İtalya Serie B ekiplerinden Palermo'ya kiralandığını, Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 08:10
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 08:10
Trabzonspor'da iki ayrılık daha!
DHA
Kaynak DHA

Trabzonspor, Rayyan Baniya'yı sezon sonuna kadar İtalya Serie B takımlarından Palermo'ya kiraladığını ve Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, "Profesyonel futbolcumuz Rayyan Baniya'nın, Palermo FC'ye satın alma opsiyonlu olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşma kapsamında, Palermo FC, kulübümüze kiralama bedeli olarak 450 bin Euro ödeyecektir. Satın alma opsiyonunun devreye girmesi durumunda ise Palermo FC, kulübümüze 3 milyon 200 bin Euro kesin transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, Palermo FC, satın alma opsiyonu kullanıldıktan sonra futbolcunun başka bir kulübe transfer edilmesi halinde elde edilecek net transfer bedelinin yüzde 5'ini ve şarta bağlı olarak 200 bin Euro bonus ödemesi yapacaktır" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Trabzonspor Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Yapılan anlaşma çerçevesinde, sözleşme karşılıklı feshedilirken, Fountas'a herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceği belirtildi.

Trabzonspor’da St. Gallen hazırlıkları

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında 28 Ağustos Perşembe günü St. Gallen ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma, ardından ise koordinasyon ve sürat çalışması yapıldı. Antrenman, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı.

Bordo-mavili ekip, yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla maç hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa