Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor

Galatasaray'da tecrübeli orta saha Sergio Oliveira, takımdan ayrılmak için gün sayıyor. İşte transferle ilgili son gelişmeler...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 08:35
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 08:35
Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un planlarında yer almayan Sergio Oliveira hakkında Yunan basınından dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Star'da yer alan ve Sport24'ün yaptığı habere göre, Panathinaikos, Sergio Oliveira ile anlaşma sağladı. Haberde, Yunan ekibinin Galatasaray ile transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve bu görüşmelerin yeni olmadığı vurgulandı. Panathinaikos'un, bu transferi kısa süre içinde sonuçlandırmayı hedeflediği belirtildi.

Galatasaray, Sergio Oliveira'yı Porto'dan 3 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Portekizli orta saha oyuncusu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 58 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Sergio Oliveira, Portekizli bir futbolcu olup, orta saha pozisyonunda görev yapmaktadır. 2 Haziran 1992 doğumlu olan Oliveira, teknik becerisi, oyun görüşü ve güçlü pas yeteneğiyle tanınır. Profesyonel kariyerine Porto altyapısında başlayan Oliveira, kariyeri boyunca çeşitli kulüplerde forma giydi. Porto'da geçirdiği başarılı dönemlerin ardından, 2022 yılında Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray'da oynadığı sürede, takımın önemli oyuncularından biri olarak yer aldı. Ancak, teknik direktör Okan Buruk’un planlarında kendine yeterince yer bulamayan Oliveira, 2023-2024 sezonu öncesinde takımdan ayrılma sürecine girdi. Yunan basınına göre, Yunanistan’ın Panathinaikos takımıyla anlaşmaya yakın olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray'da Muslera sevinci

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Young Boys ile oynanacak kritik maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk takımın genel durumu ve sakatlık yaşayan Fernando Muslera hakkında açıklama yaptı. Muslera'nın kritik mücadelede oynayabileceğini düşündüklerini belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa