İstanbul'da polisin kovaladığı kamyonet kaza yaptı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da polisin kovaladığı kamyonet Küçükçekmece'de kaza yaptı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 08:05
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 08:05
İstanbul'da polisin kovaladığı kamyonet kaza yaptı
DHA
Kaynak DHA

Gaziosmanpaşa'da polisin 'dur' ihtarına uymayan bir kamyonet sürücüsü, polisten kaçarken Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda kaza yaptı. Olayda, kamyonette bulunan biri ağır olmak üzere beş kişi yaralandı.

Kaçmaya başladılar

Kaza, saat 03.30 civarında Küçükçekmece, D-100 Karayolu Edirne istikametinde meydana geldi. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yunus timleri, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde seyir halindeki 09 K 9737 plakalı kamyonetten şüphelenerek sürücüyü durdurmak istedi. Ancak kamyonette bulunan beş kişi, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Uzun süren takip

Polisin bir süre takip ettiği kamyonet, D-100 Karayolu'na çıkarak Edirne istikametine doğru kaçmaya devam etti. Uzun süren takip sırasında bölge trafik ekipleri de kovalamacaya katıldı. Uyarılara rağmen durmayan kamyonet, Küçükçekmece mevkiinde aynı yönde ilerleyen bir otomobil ile minibüse çarparak kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü araçta sıkışırken, diğer dört kişi de yaralandı.

Ekipler yaralıları kurtarmak için büyük çaba harcadı

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kamyonette sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İkinci bir kaza riskini önlemek için polis, gelen araçları yan yola yönlendirdi. Kazaya karışan araçlar çekiciler yardımıyla kaldırıldı ve karayolundaki trafik çalışmaların tamamlanmasının ardından normal seyrine döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa