Avcılar’da kadın, tekme, yumruk ve sopayla dövülüp yerde sürüklendi!

Avcılar'da bir kadın hem otomobil içinde hem de yol ortasında sopa, yumruk ve tekmeyle dövülüp yerlerde sürüklendi. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 09:12
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 09:38
DHA
Kaynak DHA

İstanbul Avcılar’da, bir kadın sokak ortasında ve otomobil içerisinde dakikalarca tekme, yumruk ve sopayla darp edildi, ardından yerde sürüklendi. Olay sırasında kadına şiddet gösteren kişilere tepki gösteren bir adam da darp edildi. Yaşanan bu anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Çocuk ve kadınların bulunduğu grup saldırdı

Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi'nde, Eski İstanbul Caddesi üzerinde gerçekleşti. Otomobilden inen ve aralarında çocuklar ile kadınların da bulunduğu grup, bilinmeyen bir nedenle, yakınları olduğu iddia edilen bir kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine kadın, saldırıya uğradı ve 'Anne' diye bağırarak yardım istedi. Kadın yere düşerken, bir başka kadın, darp edilen kişiyi telefonla birisiyle görüştürmeye çalıştı. Ancak bu kısa telefon görüşmesinin ardından şiddet devam etti.

Kadın yerde sürüklendi, otomobilde dövüldü

Olay anı, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Şüpheli, kadına yumruk ve tokat atarak saldırdı ve kadını yerde sürükleyerek otomobile götürdü. Otomobil içinde de şiddet devam etti, kadın defalarca yumruklandı. Kadın kendini savunmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Dakikalarca süren şiddet sırasında trafikteki diğer sürücülerin ve yoldan geçen bir polis aracının müdahale etmemesi dikkat çekti.

Şiddete karşı çıkan adam da darp edildi

Bir süre sonra kadının darp edildiğini fark eden bir adam, gruba müdahale etmeye çalıştı. Ancak bu kez şiddet gösteren grup, kadına şiddete tepki gösteren adama saldırdı. Olay anı, sopalar ve taşların da kullanıldığı bu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Şiddete tepki gösteren adam, kalabalık grubun hedefi oldu. Kadın ise bu sırada kaçarak olay yerinden uzaklaştı. İki taraf arasındaki kavga trafikteki araçların arasında uzun süre devam etti. Olay sonrasında kadını darp eden adam otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa