Üstünün aranmasına izin vermeyen şahıstan polislere yumruk

Kırıkkale'de kimliğini göstermek istemeyen bir kişi polislere önce direndi sonra yumruk attı. O anlarda yaşananlar kameraya yansıdı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 09:56
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 10:51
Üstünün aranmasına izin vermeyen şahıstan polislere yumruk
O
Onur Çetinkaya Editör

Görüntüler, Kırıkkale'de kaydedildi.

Kimlik kontrolüne karşı geldi 

Yenidoğan Mahallesi'nde yaşanan olayda polisler, rutin kimlik kontrolü sırasında Y.O. isimli bir cezaevi hükümlüsünü durdurdu. Ekipler, şahıstan kimliğini göstermesini istedi. 

Ancak Y.O arkadaşıyla birlikte kimlik vermeyi reddetti. Polisler ile iki kişi arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma giderek büyüdü. Kimlik kontrolünü reddeden Y.O., polis memuruna karşı geldi.

Polislere yumruk attı 

Bu esnada polislerden biri Y.O'ya biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmek istedi. İşte ne olduysa o anda oldu, cezaevi hükümlüsü şahıs polise yumruk attı.  Yumrukların hedefi olan polis memuru şahsı durdurmak isterken dengesini kaybederek yere düştü. Polisin yardımına arkadaşı yetişti.

Saldırgan gözaltına alındı 

Olay yerinden kaçmaya çalışan şahıs, diğer polise de yumruk attı. Polis memurlarına yumruk atan kişi biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı. Şahsın 4 ayrı suçtan 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Kavga anı kamerada 

Yaralanan polisler hastanede tedavi altına alınırken darp raporu alarak şahıstan şikayetçi oldu.  Kavga anı ve sonrasında yaşananlar anbean kameraya yansıdı. 


Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Turan 3 hafta önce Ellerinize ayaklarınıza sağlık millet. Polisimizi işte böyle koruyacağız. Böyle itlere meydanı boş bırakmayacağız. Polisime yumruk atanı yerlerde böyle süründüreceğiz.
Sonraki Sayfa