Kızılcık Şerbeti'nin çekimleri başlıyor! Zaman atlaması yaşanacak...

Kızılcık Şerbeti dizisi 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin çekimleri yarın başlıyor. Dizide zaman atlaması yaşanacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 10:04
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 10:23
Kızılcık Şerbeti'nin çekimleri başlıyor! Zaman atlaması yaşanacak...
Ecem Çetin Editör

Son yılların en başarılı ve dikkat çeken projelerin başında gelen Show TV'nin sevilen dizisi, cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İlk iki sezonuyla adeta ekranlarda fırtınalar estiren, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni toplayan dizi, ilgiyle izleniyor. 

2 sezon boyuncu çok sayıda hayran kitlesi elde eden, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu, gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu Kızılcık Şerbeti, milyonları ekrana kilitliyor.

Sevilen dizi, 3. sezonuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Kızılcık Şerbeti'nin 13 Eylül ya da 20 Eylül’de ekrana gelmesi bekleniyor. 

Yarın sete çıkıyor 

Yeni sezonuyla fırtınalar estirmeye devam edecek olan ve izleyenlerin büyük bir merakla beklediği dizinin çekimleri yarın başlayacak. 

Zaman atlamasıyla devam edecek 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Karakterlerin hikayesinin büyük ses getireceği ve tansiyon yaratacağı dizide bir aylık zaman atlaması yaşanacak. 

Öte yandan yeni sezon hazırlığı büyük bir titizlikle yürütülen diziye yeni isimler dahil oldu. Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Batuhan Yüzgüleç, Şebnem Dönmez, Servet Pandur katıldı.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa