Felix Uduokhai resmen Beşiktaş'ta

Transferlerine devam eden Beşiktaş, Felix Uduokhai'yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını kamuoyuna duyurdu.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 11:18
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 12:52
Felix Uduokhai resmen Beşiktaş'ta
O
Onur Çetinkaya Editör

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun aksine lige adeta fırtına gibi başladı. 

Transfer ve kamp dönemini etkili geçiren Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğuna  Giovanni van Bronckhorst getirdi.  Ardından da kadroya Gabriel Paulista, Rafa Silva, İmmobile gibi yıldızları takıma kattı.

Sezona flaş transferlerle başlayan Beşiktaş ilk olarak Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup etti. 

Sezonun ilk resmi maçında Galatasaray karşısında kazanarak Süper Kupa’yı müzesine götüren Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de de başarılı bir başlangıç yapaarak Samsunspor'u 2-0, Antalyaspor'u ise 4-2 yendi.

Beşiktaş, Felix Uduokhai'yi sezon sonuna kadar kiraladığını resmen duyurdu. Uduokhai'nin transferi için Alman ekibi ve oyuncuyla anlaşma sağladı.

Augsburg Temmuz 2020'de Uduokhai'nin bonservisini 7 milyon Euro karşılığında aldı. Savunmanın ortasında görev yapan Uduokhai, 1.93 boyunda.

Felix Uduokhai kimdir?

Felix Uduokhai, doğumlu Nijerya kökenli bir Alman futbolcudur. 9 Eylül 1997 tarihinde Almanya'da doğdu. Profesyonel kariyerine 1860 Münih'te başlayan Uduokhai, savunma oyuncusu olarak oynuyor. Daha sonra Wolfsburg'a transfer oldu ve burada dikkat çekici bir performans sergiledi. Şu anda FC Augsburg'da forma giyiyor. Hem Almanya U21 Milli Takımı'nda hem de Bundesliga'da sağlam defansif becerileri ve hava toplarındaki etkinliği ile tanınmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa