Eşini döverek öldürdü, jandarmayı görünce boğazına bıçak dayadı!

Tekirdağ’da 38 yaşındaki karısını döverek öldüren 45 yaşındaki adam, operasyon düzenleyen jandarmaya karşı boğazına bıçak dayadı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 12:23
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 12:35
DHA
Kaynak DHA

Tekirdağ'da tartıştığı eşi Elif Dim'i döverek öldürdükten sonra kaçan Hasan Dim, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Jandarmayı karşısında gören Dim, elindeki bıçağı boğazına dayayarak, "Gelmeyin, kendimi keserim, kendimi öldürürüm" dedi. Yaklaşık 10 dakika süren ikna çabalarının ardından Dim, bıçağı bırakarak teslim oldu.

Tartışma cinayetle sonuçlandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde, geçen hafta cuma gecesi çiğ köfte dükkanı işleten Hasan Dim, evde eşi Elif Dim ile tartışmaya başladı. Evde çocukların bulunmadığı sırada yaşanan bu tartışma, Hasan Dim'in eşini döverek öldürmesiyle sonuçlandı. Olayın ardından Dim, mahalledeki bir kahvede oturan 17 yaşındaki oğlunun yanına giderek, "Anneni öldürdüm, eve git bak" dedi ve oradan ayrıldı. Eve giden oğul, annesinin cansız bedeniyle karşılaştı ve durumu polise bildirdi.

Kaçan zanlı kırsal bölgede bulundu

Eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan Hasan Dim, izini kaybettirdi. Polis ve jandarma ekipleri, zanlıyı yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karacakılavuz Mahallesi'nde Dim'in görüldüğü ihbarı alındı. İl Jandarma Komutanlığı, iki ayrı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) oluşturarak Karacakılavuz Mahallesi ve çevresinde arama çalışmalarına başladı.

Bıçağı boğazına dayadı

JASAT ekipleri, sabah saatlerinde Hasan Dim'i Karacakılavuz'da motosikletiyle hareket halinde gördü ve takibe aldı. Takip sonucunda durdurulan Dim, motosikletten inerek yanında taşıdığı bıçağı boğazına dayadı ve "Gelmeyin, kendimi keserim, kendimi öldürürüm" diyerek tehdit etti. Jandarma ekiplerinin yaklaşık 10 dakika süren ikna çabaları sonucu, Dim bıçağı bırakarak teslim oldu.

Olay anı cep telefonuyla kaydedildi

Hasan Dim'in bıçağı boğazına dayadığı ve jandarma ekiplerinin onu ikna etmeye çalıştığı anlar, yoldan geçen bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Gözaltına alınan Hasan Dim hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa