Otomobil ve işçi servisi kafa kafaya böyle çarpıştı!

Sakarya Hendek’te otomobil ile işçi servisi kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2’si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına takıldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 13:10
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 13:30
Otomobil ve işçi servisi kafa kafaya böyle çarpıştı!
DHA
Kaynak DHA

Hendek'te işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2’si ağır 3 yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde işçi servisi ile bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza gece saatlerinde meydana geldi

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Hendek ilçesi Başpınar Mahallesi Ömer Bayraklıpaşa Caddesi’nde meydana geldi. E.G. yönetimindeki 54 KA 289 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen ve C.G. tarafından kullanılan 54 S 0269 plakalı işçi servisi midibüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü E.G. ve yanındaki henüz kimliği belirlenemeyen kişi araçta sıkıştı, serviste bulunan işçi A.E. ise hafif yaralandı.

İtfaiye ekipleri araçta sıkışanları kurtardı

Kazanın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan E.G. ve yanındaki kişiyi araçtan çıkardı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. E.G. ve yanındaki kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin kontrolünü kaybederek servis midibüsüne çarptığı anlar yer aldı.

Trafik kazasının nedeni araştırılıyor

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, ilk belirlemelere göre kazanın E.G. yönetimindeki 54 KA 289 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği sonucuna vardı ancak kesin nedeni, yapılacak ayrıntılı incelemeler sonucunda belli olacak. Yaşanan olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa