Ankara Büyükşehir FOMGET'in hedefi: Şampiyonluk!

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kulübü, yeni sezona tüm hızıyla hazırlanıyor. Kulüp, Ankara'ya yeniden şampiyonluk sevinci yaşatmayı hedefliyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 14:23
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 15:17
Ankara Büyükşehir FOMGET'in hedefi: Şampiyonluk!
Ecem Çetin Editör

Ankara'nın kadın futbolundaki tek temsilcisi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 

Hazırlıklara ilişkin açıklama yapan FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, transferde biraz daha ince eleyip sık dokuduklarını ve kadro derinliğini de oluşturduklarını ifade etti. 

Demirkol, kaliteli oyuncular aldıklarını ayrılan 8 kişinin yerine 10 transfer yaptıklarını söyleyerek, her mevkide yedeklerinin olduğunu ve hepsinin de kaliteli oyuncular olduğunu belirtti.  

Sezonu 15 Temmuz'da açtıklarını sonrasında Sırbistan'da 13 günlük kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, "Şu anda tam kadro lige hazırız. Federasyonumuz ligin 25 Ağustos'ta başlayacağını beyan etmişti, fakat bazı takımların hukuki durumlarından dolayı 8 Eylül'e ertelendi ama biz lige hazırız." dedi.

 

Dört büyük kulübün hepsinin kadın takımlarının Süper Lig'de mücadele ettiğini belirten Yalçın Demirkol, Ankara'nın kadın futbolundaki tek temsilcileri olduğunu ifade etti. 

"Ankara'mızı en iyi şekilde temsil ediyoruz"

Demirkol, şunları söyledi;

Hedef: Yeniden şampiyonluk 

Başkenti Süper Lig'de en iyi şekilde temsil edeceklerini ve bütün çalışmalarının Başkente ikinci şampiyonluk kupasını kazandırma yönünde olduğunu söyleyen FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, şöyle devam etti;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa