İsrailli askerlerden Filistinli adama ahlaksız tehdit

Filistin topraklarını gaspeden İsrailli alçaklar boş bir arazide karşılaştıkları Filistinli adamı tecavüz etmekle ile tehdit etti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 15:11
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 15:32
İsrailli askerlerden Filistinli adama ahlaksız tehdit
O
Onur Çetinkaya Editör

İsrail ordusunun Filistinlilere zulmü 10 aydır sürüyor.

Gazze'de yaşayan masumlara bombalar yağdıran katil İsrail, Filistinlileri kendi topraklarından uzaklaştırmak istiyor.

326 gündür Filistinliler ise topraklarını kaybetmemek adına canlarını feda ediyor. Alçakça saldıran gözü dönmüş İsrail ordusu karşılarında çocuk, yaşlı ve kadın dinlemeden katlediyor.

40 binin üzerinde sivili şehit eden bebek katili Netanyahu ve hükümeti dünyadan yükselen savaşı durdurma çağrılarına kulağını tıkıyor.

İsrail ordusundan Filistinlilere taciz

100 bine yakın sivilin yaralandığı bölgede çatışmalar ise aralıksız sürüyor. Siyonist İsrail, okul, hastane demeden masum insanların üzerine bombalar yağdırıyor.

Filistin topraklarını gaspeden İsraillilerin, Batı Şeria'da bir Filistinlilere söyledikleri İsrailli askerlere bir kez daha nefreti arttırdı.

Batı Şeria'nın El-Halil şehrinin güneyindeki Vadi er-Rahim bölgesinde hayvanlarını otlatan Filistinli adamın yanına gelen İsrail askerleri kişiyi taciz etti. 

Hayvan otlatan adam ve ailesine hakaret eden hadsiz İsrail askerleri, Filistinli adamı evi ve arazisinden kovdu. Siyonist İsrail askerlerine korkusuzca kafa tutan Filistinli gaspçılara adeta meydan okudu.

Filistinli adama tecavüz tehdidi

Adamın korkusuzluğu karşısında sinirlenen İsrailli askerler bu kez genç adama Gazzeli esirlere yönelik işkencenin bariz adresi haline gelen Sde Teiman gözaltı merkezini hatırlatarak, tecavüz etmekle tehdit etti. Askerlerin ahlaksız tehdidi sonrası yayınlanan video infiale neden oldu. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa