Çankaya'da tüfek kazara ateş aldı: 2 yaralı

Çankaya’da bir adam, otomobilin bagajından tüfeği çıkarırken kazara ateş aldı. Saçmalar trafikteki kamyonete isabet etti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 16:47
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 16:54
Çankaya'da tüfek kazara ateş aldı: 2 yaralı
DHA
Kaynak DHA

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir otomobilin bagajından tüfeği almaya çalışan Ö.A.'nın tüfeği kazara ateş aldı. Bu sırada yoldan geçen kamyonetteki iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü önünde yaşandı

Olay, saat 13.00 civarında Necatibey Caddesi üzerinde yer alan Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. Silah ruhsatı almak için emniyete gelen 40 yaşındaki Ö.A., otomobilinin bagajından tüfeğini çıkardığı sırada silah aniden ateş aldı.

Tüfekten çıkan saçmalar kamyonete isabet etti

Kazara ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar, o esnada yoldan geçmekte olan 35 BJC 655 plakalı kamyonete isabet etti. Kamyonette bulunan 21 yaşındaki F.G. ve 28 yaşındaki B.D. hafif yaralandı. Olayda, caddede park halinde bulunan bir otomobilin camı da saçmalardan nasibini aldı ve delindi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ö.A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın görgü tanığı esnaf konuştu

Bölgedeki esnaf Fatih Onat, olay anını anlattı. Onat, “Karşımızdaki araçta iki kişi silahı boşaltmaya çalışıyordu. Bir süre uğraştılar ve o sırada silah patladı. Patlayınca büyük bir karışıklık oldu. Yanımızdaki kamyonetteki iki arkadaş vurulmuş. Silahı boşaltmaya çalışırken kazara ateş almış. Şans eseri o sırada geçen kamyonete isabet etti” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Emniyet güçleri, olay yerinde inceleme başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve Ö.A.’nın silah ruhsatı alma sürecindeki durumu araştırılıyor. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa