Mesut Özarslan'ın güreş meydanında yaptığı hareketler viral oldu

Ankara'daki Bağlum Stadı'nın ev sahipliği yaptığı 1. Taha Akgül Karakucak Güreşlerinde Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan hareketleriyle renk kattı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 17:00
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 17:50
Mesut Özarslan'ın güreş meydanında yaptığı hareketler viral oldu
O
Onur Çetinkaya Editör

24-25 Eylül tarihleri arasında Ankara'nın Bağlum Stadı'nda düzenlenen 1. Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ne katılım bir hayli fazla oldu.

Keçiören'deki müsabakalar  hem yerel hem de ulusal düzeyde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi'nin, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Keçiören Belediyesi Bağlumspor Kulübü ile birlikte organize ettiği bu turnuva, Türk güreşinin önemli isimlerinden olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu Taha Akgül'ün adını taşıdı. 

Taha Akgül'ün yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve büyükelçiler katıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde bu yıl ilki düzenlenen Taha Akgül Karakucak Güreşleri`nde, Feyzullah Aktürk şampiyon olarak başpehlivanlığı göğüsledi.

İki gün süren güreşlerin sonunda Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Taha Akgül Karakucak Güreşleri`ni düzenlerken kendilerine destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a, tüm sporculara, kulüplere, federasyon ve iş insanlarına teşekkür etti. 

Özarslan hareketleriyle renk kattı

Bağlum Stadı'nda düzenlenen 1. Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nin yapıldığı sahaya inen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yaptığı hareketlerle dikkat çekti. Güreş meydanında turlayan Özarslan, pehlivan gibi hareketler yaptı. Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'In neşeli hareketleri sosyal medyada da ilgi gördü. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa