ABD'de uçağın lastiği patladı: 2 kişi öldü

ABD Delta Havayolları’na ait uçağın lastiğinin patlaması sonucu iki kişi ölürken bir kişinin de ağır yaralandığı bildirildi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 20:57
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 20:57
ABD'de uçağın lastiği patladı: 2 kişi öldü
EK
Esra Koçak Editör

ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta şehrindeki Hartsfield–Jackson Uluslararası Havalimanı'nda meydana gelen üzücü bir olayda, Delta Havayolları’na ait bir uçağın tekerleğinin patlaması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Delta Havayolları'ndan açıklama

Delta Havayolları, yaptığı açıklamada, "Delta ailesi, bu sabah Atlanta Teknik Operasyon Bakım Tesisi'nde meydana gelen olayda iki ekip üyesinin kaybı ve bir kişinin de yaralanmasından dolayı büyük üzüntü duyuyor," ifadelerine yer verdi. Şirket, bu zor zamanlarda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yaralanan ekip üyelerine tam destek sağladıklarını belirtti.

Olayın sebebi araştırılıyor

Delta, ilk müdahale ekiplerine olay yerindeki hızlı ve etkili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, patlamaya neden olan olayın incelenmesi için yerel yetkililerle iş birliği içinde çalıştıklarını açıkladı. Uçağın, pazar gecesi Las Vegas'tan Atlanta'ya indiği, ancak modelinin henüz bilinmediği ifade edildi.

Uçuş operasyonları etkilenmedi

Feci olay sonrasında, havalimanındaki uçuş operasyonlarının etkilenmediği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa