Keçiören Belediyesi'nden konteynır sorununa çözüm

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçe sakinlerinin şikayetçi olduğu konteynır sorununa çözüm getirildiğini duyurdu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 21:40
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 22:43
Keçiören Belediyesi'nden konteynır sorununa çözüm
EK
Esra Koçak Editör

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ilçede yıllardır süregelen çöp sorununun çözüldüğünü duyurdu. 

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yıllardır kaldırımlara ve yol üzerlerine bırakılan çöpler için cadde ve sokaklara çöp konteynerleri yerleştirildi. Keçiören Belediyesi ilk aşamada iki bin konteyner dağıttı. Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Sağlığımızı tehdit edercesine insanların içinde olmasıyla her şeyiyle sorundu. Keçiören'ın sağlığını tehdit eden bu olaydan kurtuluyoruz” dedi.

Özarslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu haberi hemşerileriyle paylaştı.  

Keçiören Belediyesi, yeni çöp konteynerlerini Keçiörenlilerin kullanımına sundu. Daha önce çöp konteyneri bulunmayan ilçede farklı noktalara  iki bin konteyner yerleştirildi. Türkiye'nin en kalabalık nüfuslu dördüncü ilçesi olan Keçiören'e ilk etapta 12 bin konteyner konulması planlanıyor. 

Keşke daha önce düşünülseydi

Keçiören'deki tüm sokaklara konteyner yerleştireceklerini söyleyen Özarslan, şunları kaydetti:

"Bundan sonra kentsel dönüşüm"

Böylece seçimden önceki ilk vaatlerinden birini gerçekleştirdiklerini söyleyen Özarslan, kentsel dönüşüm üzerine çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kentsel dönüşüm şu an tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Bağlum 1,2 ve 3'üncü etaplar. Daha sonra Ovacık, Adnan Menderes ile Kızlar Pınarı caddeleri, Aktepe Stadyumu ile devam edecek. Biz yaptığımız planlara güveniyoruz, hem orada mevcut hak sahiplerinin hakları korunacak hem doğas, yapısı korunacak ve bu sebeple kentsel dönüşüm kendi mantığıyla gerçekleşmiş olacak. Yerinde dönüşüm değil kentsel dönüşüm yapıyoruz."



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa