Mansur Yavaş, Gazeteci Şaban Sevinç'i yalanladı

ABB Başkanı Yavaş, gazeteci Sevinç'in "Yavaş Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak" iddiasını yalanlayarak "Partiyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor" dedi

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 22:46
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 22:50
Mansur Yavaş, Gazeteci Şaban Sevinç'i yalanladı
EK
Esra Koçak Editör

Geçtiğimiz günlerde güçlü kulis bilgisi diyerek Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olacağını, ABB Başkanı Yavaş'ın da onun yardımcısı olacağını söyleyen gazeteci Şaban Sevinç'e yalanlama geldi. 

Gazeteci Şaban Sevinç, önceki gün katıldığı bir TV programında, CHP'nin; Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı, Mansur Yavaş'ın ve bir kadın siyasetçinin de yardımcısı olduğu bir formülde karar kıldıklarını iddia etti.

Yavaş'tan yalanlama geldi 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu iddiayı sert bir dille yalanladı. Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan Yavaş şunları söyledi: 

herhalde bir görev üstlendi kendi kendine. Partiyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Öyle anlaşılıyor. Başka diyecek bir şey yok")

Tüzük kurultayına katılacak mı?

Tüzük Kurultayı'na katılıp katılmayacağı sorusuna cevap veren ABB Başkanı, "Katılacağım ama izleyeceğim. Şu anda parti ne karar alırsa ona uyacağız" dedi. Kurultaya bir öneri sunmayacağını belirten Yavaş, "Belediye başkanı olarak böyle bir görevimiz de yok bizim. Parti kurulları kendileri yapacaklar" diye konuştu.

 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa