Elleri cebinde gelip, husumetlisini bıçakladı...

Manisa'da Mehmet Yaprak (39), rahat tavırlarıyla elleri cepte girdiği kahvehanede husumetli olduğu işletmeciyi Eyüp Deniz’i (45) göğsünden bıçakladı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 05:20
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 05:20
Elleri cebinde gelip, husumetlisini bıçakladı...
DHA
Kaynak DHA

Manisa'da Mehmet Yaprak (39), elleri cebinde rahat bir şekilde girdiği kahvehanede, aralarında husumet bulunan işletmeci Eyüp Deniz’i (45) göğsünden bıçakladı. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Yaprak tutuklandı, Deniz’in yoğun bakımda tedavisi ise devam ediyor.

Olay, dün gece saat 23.25 sıralarında Yunusemre ilçesi Topçuasım Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Yaprak, husumetli olduğu Eyüp Deniz'in işlettiği kahvehaneye geldi ve doğrudan Deniz’in oturduğu masaya yöneldi.

Belindeki bıçağı çıkaran Yaprak, Deniz’in göğsüne sapladı. Şok içinde olan Deniz, saldırganın elini tutmaya çalıştı ve kendisini kahvehaneden dışarı attı. Bu sırada Yaprak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Eyüp Deniz’i Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırdı.

Yoğun bakımda tedavisi süren Deniz’in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olay sonrası kaçan Mehmet Yaprak, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu arada, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Mehmet Yaprak'ın elleri cebinde kahvehaneye rahat bir şekilde girdiği, ardından belindeki bıçağı çıkararak Eyüp Deniz'in göğsüne sapladığı ve sonrasında yaşanan panik anları yer alıyor.

Manisa'da sağanak etkili oldu

Öte yandan Alaşehir ilçesinde dün gece etkili olan sağanak yağış, kurumaya bırakılan üzümlere zarar verdi ve bir kısmını sel sularına kaptırdı.

Alaşehir'de dün gece aniden başlayan dolu yağışı ve ardından gelen şiddetli sağanak, kırsal Tepeköy, Akkeçili, Piyadeler ve Türkmenköy mahallelerinde büyük hasara yol açtı. Sel sularının etkisiyle Karacalar Deresi taştı ve Tepeköy Mahallesi'ndeki yaklaşık 200 dönümlük sergi alanında kurutulmakta olan sultaniye üzümleri büyük ölçüde zarar gördü. Üzümler, sel sularına kapılarak sürüklendi. Mahalle sakinleri çaresiz kalırken, Alaşehir'de bugün de sağanak yağışın beklendiği bildirildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa