Acun Ilıcalı, evlenmeye hazırlanıyor... İşte düğün tarihi ve yeri!

Uzun zamandır aşk yaşayan, birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın düğün yeri değişti ve tarih belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 09:08
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 09:48
Acun Ilıcalı, evlenmeye hazırlanıyor... İşte düğün tarihi ve yeri!
Ecem Çetin Editör

Türk televizyonun en önemli simalarından birisi olan ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 

Acun Ilıcalı uzun bir süredir kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan ancak birliktelikleriyle magazin gündeminden düşmeyen Ilıcalı ve Altunkaya çiftinden geçtiğimiz günlerde güzel bir haber geldi. 

Ünlü çiftin birlikteliklerini nikah masasına taşımaya hazırlandığı öğrenildi. 

Geçtiğimiz sene sevgilisine evlilik teklifinde bulunan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, hazırlıklarına devam ediyor. 

4. kez damat olacak olan ünlü televizyoncunun Muğla'da bir otel kapattığı ve dört dörtlük olmasını istediği düğün için hazırlıklarını en iyi şekilde yaptığı öğrenildi. 

Dünyaevine girmeye hazırlanan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün mekanı değişti ve magazin dünyasının merakla beklediği tarihte belli oldu. 

Esma Sultan Yalı’sında evlenecekler

Muhabir Online'nin özel haberine göre; Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, düğün mekanlarını İstanbul'a taşıdı. Ilıcalı ve Altunkaya, Esma Sultan Yalı’sında evlenecek. Çiftin düğün tarihi ise 4 Eylül.

Acun Ilıcalı evlilikleri

Acun Ilıcalı, ilk evliliğini 1988 yılında Seda Başbuğ ile yaptı. 5 yıl süren bu evlilik, 1993 tarihinde sona erdi. Ilıcalı, 2003 tarihinde yeniden nikah masasına oturdu. Zeynep Yılmaz’la evlenen Acun Ilıcalı 2016 tarihinde boşandı. Ünlü televizyoncu son evliliğini ise Şeyma Subaşı ile yaptı. Ancak bu evlilik 1 sene sürdü. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, 2018 yılında boşandı. Acun Ilıcalı'nın Banu Ilıcalı, Melisa Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı isimlerinde  4 kızı var.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa