Devrim Özkan, barıştığı sevgilisi Lucas Torreira’nın maçına gitti!

Kısa bir süre önce ayrılan Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın geçtiğimiz günlerde barıştığı öğrenilmişti. Özkan, Torreira’nın maçına gitti.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 09:46
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 17:45
Devrim Özkan, barıştığı sevgilisi Lucas Torreira’nın maçına gitti!
Ecem Çetin Editör

Yeni sezonda Deha dizisiyle dönecekken, son dakika projeden ayrılan ünlü oyuncu Devrim Özkan, özel hayatı ile gündeme geldi. 

Son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veren ünlü oyuncu, Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira ile geçtiğimiz yıl yeni bir aşka yelken açtı.

Bu aşk magazin gündemine bomba gibi düşerken, Özkan ve Torreira bir süre yalanladıkları ilişkilerini daha sonra dosta düşmana ilan etti. 

Birliktelikleriyle oldukça konuşulan Devrim Özkan ve  Lucas Torreira ile ilgili geçtiğimiz ocak ayında kötü haber geldi. 

Ünlü çift, ilişkilerini noktaladı ve ayrıldı. 

Geçtiğimiz günlerde Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrılığa daha fazla dayanamadı. Güzel oyuncunun ve ünlü futbolcunun ilişkilerine yeni bir şans verdiği ve yeniden birlikte olduğu ortaya çıktı. 

Ünlü çift barıştıktan sonra bir araya geldi. 

Maçında yalnız bırakmadı 

Devrim Özkan, sevgilisinin maçını tribünden takip etti. 

Özkan, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Lucas Torreira'nın yanında oldu ve yalnız bırakmadı. 

Elini öptü 

Lucas Torreira, kendisine ait formayı giyerek yanında olan Devrim Özkan'ın yanına giderek şans öpücüğü aldı. Torreira, Özkan'ın elinden öptü. 

Galatasaray'ın kaybettiği maçın ardından konuşan Devrim Özkan, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa