Kızıl Goncalar'ın yeni sezonuna iki isim!

İkinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan ve merakla beklenen NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar'a iki oyuncu dahil oluyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 10:18
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 09:42
Kızıl Goncalar'ın yeni sezonuna iki isim!
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz sezonun en popüler ve dikkat çeken projelerinden birisi olan, NOW TV’de izleyici karşısına çıkan Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor.

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, çok sayıda hayran kitlesi bulunan dizi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Milyonları ekrana kilitleyerek her hafta reyting rekorları kıran dizi, etkileyici bir sezon finaliyle geçtiğimiz aylarda sezona ara verdi.

Sevilen dizi, 2. sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek. Fırtınalar estirecek olan, dizi eylül ayında kaldığı yerden izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

İki isim katılıyor 

Cuma günü çekimleri başlayacak olan ve 30 Eylül'de ikinci sezonu açacak olan diziye iki yeni isim dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızıl Goncalar dizisine Kevser ve Lokman isimlerinde iki isim katılacak. 

Zaman atlaması olacak 

Özgü Namal'ın hayat verdiği Meryem karakterinin hapishaneye girmesi sonrası yaşanacak bir dizi olay ve Tolga Tekin'in canlandırdığı Vahid karakterinin intikamı şoke uğratacakken birinci bölümün sonlarında 10 aylık zaman atlaması olacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa