Trabzonspor-St. Gallen maçı hangi kanalda?

Trabzonspor, Konferans Ligi'nde gruplara kalmak için yarın St. Gallen ile mücadele edecek. Maça dair detayları aktardık.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 10:40
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 11:07
Trabzonspor-St. Gallen maçı hangi kanalda?
Hakan Öksüz Editör

Ligde sezonu puan kaybıyla açan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya takımı Rapid Wien'e iki maçta da yenilerek turnuvaya havlu attı. Yoluna Avrupa Konferans Ligi'nden devam eden Karadeniz ekibi, play-off turunun ilk maçında St. Gallen ile 0-0 berabere kaldı.

Abdullah Avcı, kötü gidişata "dur" demek istiyor

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, rövanş maçında İsviçre temsilcisi St. Gallen'i yenerek adını gruplara yazdırmak istiyor. Oynanan kötü oyun nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Abdullah Avcı, St. Gallen maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Trabzonspor-St. Gallen maçı hangi kanalda?

Trabzonspor ile St. Gallen arasında yapılacak rövanş müsabakası, yarın oynanacak. Papara Park'ta sahaya çıkacak takımların mücadelesi, hekemin saat 20.00'de çalacak düdüğü ile başlayacak. Letonya'dan Andris Treimanis'in düdük çalacağı Trabzonspor-St. Gallen maçı ATV kanalından ekranlara gelecek.

Nwakaeme yok, iki oyuncu dönüyor

Turun ilk mücadelesinde cezaları sona eren Pedro Malheiro ile Eren Elmalı, St. Gallen karşısında sahaya çıkabilecek. Anthony Nwakaeme, sakatlığından dolayı bu maçta da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Avcı'dan Rapid Wien itirafı: "Görüntü hoş değildi"

Teknik direktör Abdullah Avcı, Avrupa Ligi'nden elendikleri Rapid Wien maçı ile ilgili şu itirafta bulunmuştu:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa