Levent Üzümcü'ye İzmir Şehir Tiyatroları’ndan görev!

Birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Levent Üzümcü, İzmir Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmeni olarak atandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 11:14
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 11:46
Levent Üzümcü'ye İzmir Şehir Tiyatroları’ndan görev!
Ecem Çetin Editör

Avrupa Yakası dizisindeki Cem karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu ve tiyatrocu Levent Üzümcü, yeni göreviyle gündeme geldi.

Levent Üzümcü, 3 yıllık süre boyunca İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmenliğini üstelenecek.

Üzümcü, sosyal medya hesabından yeni görevine ilişkin açıklama yaparak, Genel Sanat Yönetmeni olarak atanması vesilesiyle destek veren herkese teşekkürlerini iletti. 

"Bu topraklarda sanat inattır"

Levent Üzümcü, şöyle devam etti; 

"Sanatın aydınlığının karanlıkla mücadelesi sürecek. Bu topraklarda sanat inattır. İnadımıza sahip çıkalım. Teşekkürler."

Levent Üzümcü kimdir?

Levent Üzümcü, 6 Temmuz 1972 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üzümcü, oynadığı tiyatro oyunları ve yer aldığı dizilerle tanınır. 1997 tarihinde televizyon dünyasına adım atan Levent Üzümcü, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen, Türk televizyonunun en unutulmaz projelerinden olan Avrupa Yakası dizisindeki Cem karakteriyle hafızalara kazındı. Üzümcü, Bayanlar Baylar, Şen Yuva, Anneler ile Kızları, Harem, Elif Ana, Umut, Merhaba Güzel Vatanım gibi dizi ve filmde rol almıştır. Siyasetçi kimliği de olan Levent Üzümcü, 2019-2023 tarihlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nde Meclis Üyeliği yaptı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa