"Kocandan boşanıp bana geleceksin" diyen kuzenini satırla yaraladı

Eskiden aralarındaki aşk nedeniyle televizyon programına konuk olan Suzan E. ile Ünal E. yine gündemde. Suzan E., kuzeni Ünal E.'yi satırla yaraladı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 11:16
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 11:43
''Kocandan boşanıp bana geleceksin'' diyen kuzenini satırla yaraladı
DHA
Kaynak DHA

Suzan E., Ünal E.'yi satırla yaraladı

Erzurum'da, eşinin halasının oğlu Ünal E.'yi başından satırla yaralayan Suzan E., tutuklandı. Suzan E., adliyeye sevk edilirken, "Bana 'Kocandan boşanıp beni alacaksın' dedi. Ben de çantamdaki satırı çıkarıp vurdum. Bunu namusum, şerefim ve babamın haysiyeti için yaptım" diye konuştu.

Çay bahçesinde kanlı buluşma

Olay, Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki bir çay bahçesinde yaşandı. Suzan E., geçmişte gönül ilişkisi yaşadığı ve sürekli rahatsız edildiği gerekçesiyle Ünal E. hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak Ünal E.'nin ısrarları sonucu, ikili bir çay bahçesinde buluşmaya karar verdi.

Otomobildeki tehdit ve satırlı saldırı

Otomobilde buluştukları sırada Ünal E., iddialara göre Suzan E.'ye tabanca göstererek, "Seni sakat bırakırım. Kocanı boşayıp beni alacaksın" şeklinde tehdit etti. Bunun üzerine Suzan E., çantasından çıkardığı satırı Ünal E.'nin başına vurarak onu yaraladı. Kanlar içinde kalan Ünal E., tesisten kaçarak çalışanlardan yardım istedi.

Güvenlik kamerasına yansıyan anlar

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, Ünal E.'nin tesise girdiği ve ardından elinde satırla Suzan E.'nin geldiği görüldü. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak Ünal E.'yi Erzurum Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Suzan E. ise olayda kullandığı satırla birlikte polis tarafından gözaltına alındı.

Ünal E. ve Suzan E. adliyeye sevk edildi

Tedavisinin ardından Ünal E. ve Suzan E., Erzurum Emniyet Müdürlüğü Yakutiye aile içi büroda sorguya alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Suzan E., adliye girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Namusum, şerefim ve babamın haysiyeti için yaptım" dedi. Ünal E. ise "Kimseyi tehdit etmedim. Beni öldürmeye teşebbüs etti" şeklinde savunma yaptı.

Tutuklama ve adli kontrol kararları

Yapılan sorgulamanın ardından, Suzan E. 'kasten yaralama' suçlamasıyla tutuklanırken, Ünal E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın ardından Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturmayı genişletmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Geçmişte yaşananlar gün yüzüne çıktı

Suzan E. ve Ünal E.'nin daha önce de aralarındaki ilişki nedeniyle bir televizyon programına konuk oldukları öğrenildi. Şubat ayında yaşanan bu olayda, ikilinin tartışmaları kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa