Murat Aygen, Teşkilat'ın Bora'sı oldu!

Son olarak Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan ünlü oyuncu Murat Aygen, TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın kadrosuna dahil oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 12:25
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 13:07
Murat Aygen, Teşkilat'ın Bora'sı oldu!
Ecem Çetin Editör

Ünlü oyuncu Murat Aygen, 1998 yılında yayınlanan Örümcek dizisiyle televizyon dünyasına adımını atmıştır. Ünlü isim, Paramparça Aşklar dizisindeki Cem karakteriyle ise adını duyurdu.

Murat Aygen, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen, ekranların unutulmaz projelerinden olan Medcezir dizindeki Faruk karakteriyle de hafızalara kazındı.

Ünlü isim, Bodrum Masalı, Maral: En Güzel Hikayem, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor, Yasak Elma gibi popüler projede de kamera karşısına geçti.

Son olarak Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu.  

Ünlü oyuncu, TRT 1 ekranlarında yayınlanan, yeni sezonu büyük bir merakla beklenen sevilen dizi Teşkilat’ın kadrosuna dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Murat Aygen, dizide Bora karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkacak.

Teşkilat dizisi hakkında 

Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Sarp Levendoğlu’nun kadrosunda buluştuğu, 4 sezon boyunca milyonları ekrana kilitleyen Teşkilat dizisi, pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor. TRT 1’de yayınlanan, son yılların en popüler ve en çok izlenen projelerinden birisi olan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 5. sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek olan dizi, eylül ayında yeni sezonu açacak. 

Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıel oturuyor. Diziyi Teşkilat Senaryo Ekibi kaleme alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa