Ömer Çelik'ten, Katz'ın 'Batı Şeria' açıklamasına tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın, "Batı Şeria halkı zorla yerinden edilmeli" açıklamasına tepki gösterdi.

YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 13:36
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 14:22
Ömer Çelik'ten, Katz'ın  'Batı Şeria' açıklamasına tepki

İsrail 7 Ekim sonrası saldırılarına devam ediyor.

Onlarca atom bombasına eş değer bombayı masumların üzerine atan İsrail Ordusu, Gazze’yi yerle bir etti.

Enkaz yığını haline gelen Gazze hayalet şehre dönüştü. Elektrik, su, gaz, yiyecek, barınacak yer kalmadı. Gazzeliler topluca sürgün edildi.

Şu ana kadar çocuğu çocuk ve kadın 40 binden fazla Filistinli yaşamını yitirdi. Enkaz altındaki ölülerin sayısı ise bilinmiyor.

İsrail Ordusu, sürekli önce güvenli alan ilan ettiği yerleri vuruyor.

Hastaneler, camiler, kiliseler, yardım konvoyları, Filistin Kızılayı, uluslararası görevliler, gazeteciler hedef oluyor.

Ama ne yaparsa yapsın İsrail’in kana susayan yöneticilerine yetmiyor. Her defasında daha da ileri gidiyorlar.

Çıkıp “dünya Filistinlileri açlık ve susuzluktan öldürmemize izin vermiyor” diyerek bilinçaltlarındaki Nazi ruhunu ifşa ediyorlar.

Pazar filesiyle sokakta yürüyen kadını keskin nişancılar vuruyor, Silahlı İnsansız Hava Araçlarıyla yolda kendi halinde yürüyen masum insanları havaya uçurup eğleniyorlar.

2 milyarlık İslam dünyasının ilk kıblesi Mescid-i Aksa’yı yıkıp yerine Sinagog yapmayı jayal ediyorlar.

Yasadışı radikal Yahudi yerleşimcileri silahlandırıp masum Filistinlilerin evlerine, tarlalarına, mallarına çökmesine İsrail ordusu gözetiminde destek sağlıyorlar.

Ağzı kirli, diplomasiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, her gün en çok korktuğu Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanını hadsiz şekilde hedef alıyor.

Katz, şimdi de Gazze’deki sürgün yetmeyince rotasını Batı Şeria’ya çevirdi.

“Batı Şeria halkı, Gazze'de yapıldığı gibi topluca zorla yerinden edilmeli” diyen Katz’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, haddini bildirdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Katz’a "Netanyahu'nun Nazi Dışişleri Bakanı”  diye seslendi.

Katz’ın 'Batı Şeria halkını Gazze'deki gibi topluca zorla yerinden etme planına sert tepki gösterdi.

Katz'ın, Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop'u kendisine rol model olarak seçtiğine hiç şüphe olmadığını vurgulayan Ömer Çelik,  bu katliam şebekesinin hedefinin tüm insanlık olduğuna işaret etti.

Çelik, bu şebeke durdurulmadığı sürece, insanlığın tehdit altında olduğunun altını çizdi.

Bu şebeke insanlığa karşı suç işlemekten yargılanmadığı sürece, insanlık adına hiçbir değerin hayatta kalamayacağı uyarısında bulunan Çelik, “Dünün Nazileri karşısında susmanın utancını yaşayanlar, bugünün Nazilerine boyun eğmenin utancını tekrar yaşamamalı" dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa