Şezlongda güneşlenen kadının kafasına baca kapağı düştü

Antalya Alanya'da şezlongda güneşlenen kadının kafasına 20 metreden kilolarca ağırlıkta baca kapağı düştü. Kadın yaşam mücadelesi veriyor.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 13:43
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 14:27
DHA
Kaynak DHA

Alanya'da otel misafiri baca kapağının altında kaldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelde tatil yapan Hanım Kaya Orakcı (37), havuz kenarında güneşlenirken çatıdan düşen baca kapağı nedeniyle ağır yaralandı.

Olay 24 Ağustos'ta gerçekleşti

Olay, 24 Ağustos günü saat 18.30 civarında Konaklı Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Hanım Kaya Orakcı, otelin havuz kenarındaki şezlongda otururken, çatıdan 40x40 santimetre boyutlarında bir baca kapağı rüzgarın etkisiyle yerinden çıktı. Yaklaşık 20 metre yükseklikten düşen baca kapağı, Orakcı'nın başına ve beline isabet etti.

Hanım Kaya Orakcı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Baca kapağının çarpması sonucu ağır yaralanan Hanım Kaya Orakcı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Orakcı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda tedavi gördüğü bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili olarak emniyet güçleri soruşturma başlattı. Otelin genel müdürü M.D. gözaltına alındı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayın ihmalkarlık sonucu mu gerçekleştiği konusunda incelemeler sürüyor.

Güvenlik kamerası olayı kaydetti

Olay anı otelin güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, havuz kenarındaki şezlongda oturan Hanım Kaya Orakcı'nın üzerine baca kapağının düştüğü anlar yer alıyor. Yanında bulunan bir çocuğun ise kıl payı kurtulduğu görüldü. Diğer tatilcilerin ve sağlık ekiplerinin Hanım Kaya Orakcı'ya yardım ettiği anlar da kameralara yansıdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa