Pompalı tüfekle rastgele ateş açtı, sonra intihar etti

İzmir ili Karabağlar ilçesinde 26 yaşındaki genç adam, evinin balkonundan etrafa rastgele ateş açtı ve ardından mahallenin gözleri önünde intihar etti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 15:52
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 16:04
Pompalı tüfekle rastgele ateş açtı, sonra intihar etti
DHA
Kaynak DHA

İzmir'de balkonda dehşet anları

İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Enes Kartal evinin balkonunda pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olay kısa sürede büyüdü ve trajik bir sonla bitti.

Gülyaka Mahallesi'nde korku dolu dakikalar

Olay, saat 13.00 civarında Karabağlar ilçesi Gülyaka Mahallesi 2931 Sokak’ta yaşandı. Enes Kartal, evinin balkonuna çıkarak pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Kartal’ın bu tehlikeli hareketi mahallede paniğe yol açtı.

Polise ihbar yapıldı

Kartal’ın ateş ettiğini gören komşuları hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri artırılırken, Özel Harekat polisleri ve keskin nişancılar da bölgeye geldi.

İkna çabaları sonuç vermedi

Polis ekipleri, Enes Kartal’ı ikna etmek için yaklaşık bir saat boyunca çaba harcadı. Polis ekipleri ikna çabaları kapsamında her yolu denedi ancak, tüm uğraşlara rağmen başarılı olunamadı. Enes Kartal, elindeki pompalı tüfekle intihar etti. Olay yerinde bulunan Kartal’ın yakınları bu duruma tanık olunca sinir krizi geçirdi.

Ceset adli tıpa kaldırıldı

Olay yerine gelen ekipler, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Enes Kartal’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa