Türkan Şoray'dan yeni projeye yeşil ışık! ''Keşke Kadir'le olsa''

Olağanüstü bir projeyle setlere dönebileceğini söyleyen Türk sinemasının duayen ismi Türkan Şoray, "Kadir İnanır'la olur mu?" soruna, "Keşke olsa" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 16:51
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 17:51
Türkan Şoray'dan yeni projeye yeşil ışık! ''Keşke Kadir'le olsa''
Ecem Çetin Editör

Selvi Boylum Al Yazmalım, Sultan, Kara Gözlüm, Dila Hanım, Devlerin Aşkı gibi Yeşilçam sinemasının unutulmaz projelerinde yer alan Yeşilçam'ın unutulmaz ve sevilen ismi Türkan Şoray, bir etkinlikte görüntülendi. 

Yeşilçam'ın duayen isimlerinden birisi olan 79 yaşındaki Şoray, önemli açıklamalarda bulundu. 

Türk sinemasında Sultan lakabıyla anılan sevilen sanatçı, 'Setlere dönecek misiniz?'' sorusuna olağanüstü bir proje geldiğinde dönebileceğini ifade etti. Türkan Şoray, setleri çok özlediğini sözlerine ekledi. 

Türkan Şoray, çok sayıda filmde kamera karşısına geçtiği, rol arkadaşı Kadir İnanır'la ilgili de konuştu.

Usta sanatçı, Mart ayında rahatsızlanan ve uzun zamandır tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili, "O azimlidir, kuvvetlidir. İnşallah iyileşip aramıza katılacak" dedi. 

Türkan Şoray, basın mensuplarının projenin Kadir İnanır'la olup olmayacağı ile ilgili sorusuna “Keşke olsa. İnşallah. O iyileşsin” dedi.

Kadir İnanır ve Türkan Şoray, Yeşilçam'ın en unutulmaz ve en sevilen partnerleri. İkili, Selvi Boylum Al Yazmalım, Devlerin Aşkı, Bodrum Hakimi, Dönüş, Dila Hanım, Kara Gözlüm gibi sayısız filmde oynadı. 

Kadir İnanır neden hastalandı?  

Yeşilçam'ın sevilen ve unutulmaz oyuncularından birisi olan Kadir İnanır, mart ayında evinde rahatsızlandı. Beynine pıhtı attığı öğrenilen usta oyuncu, hastaneye kaldırılarak hemen tedavi altına alındı. Daha sonra Kadir İnanır, akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle tedavi görmeye başladı. Usta ismin tedavisi sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa