Gençlerbirliği'nden kadroya genç isim

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Ayaydın'ı kadrosuna kattı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 16:58
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 17:18
Gençlerbirliği'nden kadroya genç isim
O
Onur Çetinkaya Editör

Ankara temsilcisi Gençlerbirliği, sezona istediği gibi başlayamadı.

Ligin ilk maçında Kocaelispor deplasmanına giden Gençlerbirliği, ilk maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. İkinci hafta evinde Boluspor'u ağırlayan başkent ekibi sahasında 1-1 berabere kalarak 1 puan aldı.

Üçüncü haftada Iğdır deplasmanına giden kırmızı siyahlı takımın peşini beraberlik yine bırakmadı. Takım 0-0 beraberlikle Ankara'ya geri döndü. 3 haftada 2 puan toplayan Ankara ekibi 15'inci sırada yer alıyor. Takım bu hafta ise İstanbul ekibi Erokspor'a konuk olacak. 

Süper Lig hedefiyle sezona başlayan Gençlerbirliği transferde de atağa geçti. Yeni isimleri takıma kazandırmak isteyen  Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Almanya'nın Wuppertaler SV takımından 19 yaşındaki defans oyuncusu Emirhan Ünal'ı kadrosuna kattı. 

Genç futbolcu, sağ bek pozisyonunda görev yapıyor ve Gençlerbirliği ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, Emirhan Ünal'ın transferiyle ilgili mutluluklarını dile getirerek, bu sezon zorlu bir mücadeleye hazırlandıklarını belirtti.   Emirhan Ünal’ın da bu vizyona uygun, yetenekli ve gelecek vadeden bir oyuncu olarak transfer edildiğini ifade etti.

Gerçekleştirilen transfer, Gençlerbirliği'nin geleceğe yönelik bir yatırım olarak değerlendiriliyor ve Emirhan Ünal'ın takımda önemli bir katkı yapması bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa